brudekuouo
Visitors

Today: 0
Week: 0
Total: 85

%AVATAR%

%LOGIN% %TIMESTAMP%

%COMMENT%

25 de maio de 2015 às 23:54 5 views

brudekjoler nettbutikk_3 bryllup frisyre Ideas (Med tipsene!) Rett fra rullebanen

brudekjoler nettbutikk.

Spring 2015 Bridal Market er i full gang,og du vet hva det betyr-OK,mye jaw-dropping nye brudekjoler,men også ny inspirasjon når det kommer til bryllup frisyre ideer.Her er noen av de vakre stilene vi har sett i løpet av designernes presentasjoner,med backstage detaljer om hvordan du kan prøve det ser ut for deg selv (eller har stylist gjøre det under håret rettssak!).







how-to:

1.Påfør en quarter-size skvett av Ciment Thermique å rengjøre,tørt hår,fra midlength til endene.Deretter lag med en generøs mengde Spray-a-Porter,bruke i seksjoner for jevn fordeling.Blow-dry med en bustferdig pensel,dra håret bort fra ansiktet

2.Spray et lett slør av Powder Bluff på håret for å skape et tørt,matt effekt.Samle håret i en hestehale på nakken,sikring med en strikk håret elastisk.Spray hestehale med ekstra Powder Bluff å forbedre matt effekt

3.Vri hestehale komprimere håret mens tvinne den inn i en klassisk chignon.Pin på plass samtidig som at ingen ender er spratt ut.Spray med Laque Dentelle til slutt.





Omfangsrik hestehale på Jenny Packham,etter Jeanie Syfu for Tresemme

how-to:

1.Påfør Tresemme 24 Hour Body Foaming Mousse rikelig til alle deler av håret,så rough-dry.

2.Børst håret med en Mason Pearson børste til å jobbe produktet inn og søk clip-in hair extensions fra nakken til like over øret,etter behov.

3.Erte håret i små seksjoner og lett spray med Tresemme 24 Hour Body Finishing Spray.

4.Med fingrene,samle håret på nakken og fest med en elastisk. långa balklänningar

5.Ta en liten hårstrå fra undersiden av hestehale og vikle rundt basen for å dekke elastisk og pin på plass.

6.Løsne hestehale like bak ørene på nakken for å lage en rund form.Dra forsiktig noen dotter av hår fra hestehale å ramme ansiktet og lo håret lett med fingrene.

7.Avslutt med Tresemme 24 Hour Body Finishing Spray for long-lasting volum.





Knotty updos på Marchesa,etter Akemi Tamaribuchi for Kerastase

how-to:

1.Påfør en quarter-size skvett av Ciment Thermique å rengjøre,tørt hår.Deretter lag på en generøs mengde Mousse Bouffante og Spray-a-Porter,arbeider i seksjoner for jevn fordeling.

2.Begynnelsen på kronen,heis og vri two-inch seksjoner og blow-dry oppover for å skape volum og tekstur.Arbeid rundt hodet og klippet hver del opp for å kjøle og sett.

3.Bruk en liten rund pensel for å avgrense hår rundt tempelet området og / eller babyen hårene rundt hårfestet.Spray en generøs mengde Powder Bluff å temme disse tilnærmingene.

4.Del håret inn i fire segmenter: venstre / høyre side,krone (øverst) og rygg (nakken).For den bakre delen,opprette en S-form hemmelig flette å dekke delen,pyntebånd to inches bort fra hodebunnen for å skape slark.Pin lengdene av fletten i designet for hold.

5.Drop sider og krone / topp deler for å finne det naturlige avskjed.Begynnelsen på less-dense side,lage en knute med den delen rett bak tempelet.Pin knuten løst på plass før du oppretter en annen knute langs delen.Fortsett å pin knop,plassere dem over flette.Gjør det samme for den tyngre siden av en del,og pass på å lete etter balanse og mykhet.

6.Tillater små hår rundt templet og hårfestet til å slippe,og legger mykhet til design.Avslutt med Laque Dentelle hårspray.

selskapskjoler i store størrelser

Hvilke av disse bryllup frisyre ideer fra våren 2015 Bridal Market liker du mest?



Subscriptions with local payment methods

Unlimited photos

Subscribe to Meadd