johnnydepp
johnnydepp
News

# Filmografia

Filmografia

* 2020 - Minamata
* 2019 - Waiting for the Barbarians
* 2018 - City of Lies
* 2018 - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
* 2018 - The Professor
* 2017 - Murder on the Orient Express
* 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
* 2017 - The Black Ghiandola
* 2016 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
* 2016 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
* 2016 - Alice Through the Looking Glass
* 2015 - Yoga Hosers
* 2015 - Black Mass
* 2015 - Mortdecai
* 2014 - Into the Woods
* 2014 - Tusk
* 2014 - Transcendence
* 2013 - The Lone Ranger
* 2012 - 21 Jump Street
* 2012 - Dark Shadows
* 2011 - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
* 2011 - Rango
* 2011 - The Tourist
* 2010 - Alice in Wonderland
* 2010 - The Rum Diary
* 2009 - The Imaginarium of Doctor Parnassus
* 2009 - Public Enemies
* 2008 - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
* 2007 - Sweeney Todd - O Barbeiro Demoníaco da Rua Fleet
* 2007 - Piratas do Caribe - No Fim do Mundo
* 2006 - Piratas do Caribe - O Baú da Morte
* 2005 - A Noiva Cadáver (voz)
* 2005 - A Fantástica Fábrica de Chocolate
* 2004 - O Libertino
* 2004 - Janela Secreta
* 2004 - Em Busca da Terra do Nunca
* 2003 - Piratas do Caribe - A Maldição do Pérola Negra
* 2003 - Era Uma Vez no México
* 2001 - Profissão de Risco
* 2001 - Do Inferno
* 2000 - Chocolate
* 2000 - Porque Choram os Homens
* 2000 - Antes do Anoitecer
* 1999 - A Lenda do Cavaleiro Sem Cabeça
* 1999 - Enigma do Espaço
* 1999 - O Último Portal
* 1998 - Absolutamente Los Angeles
* 1998 - Medo e Delírio em Las Vegas
* 1997 - O Bravo
* 1997 - Donnie Brasco
* 1995 - Tempo Esgotado
* 1995 - Dead Man
* 1995 - Don Juan DeMarco
* 1994 - Ed Wood
* 1993 - Gilbert Grape - Aprendiz de Sonhador
* 1993 - Benny & Joon - Corações em Conflito
* 1993 - Arizona Dream - Um Sonho Americano
* 1991 - A Hora do Pesadelo 6 (Pesadelo final - A Morte de Freddy)
* 1990 - Edward Mãos-de-Tesoura
* 1990 - Cry-Baby
* 1986 - Platoon
* 1987-1992 - 21 jump street (Anjos da Lei) (TV)
* 1986 - Slow Burn (Queimando-se Lentamente) (TV)
* 1985 - Férias do Barulho
* 1984 - A Hora do Pesadelo